Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Update 1.16.1

Nejlepší zprávy chodí náhle, proto vám s potěšením oznamujeme, že už za pár hodin proběhne na našem serveru aktualizace pro podporu Minecraft 1.16.1!

V rámci pravidelného půlnočního restartu serveru bude nahráno nové jádro pro podporu nejnovější verze hry se zachováním všech aktuálních herních funkcí.

Hráči se mohou těšit na nově vygenerovaný svět Nether se všemi novými věcmi, ve kterém budou nově platit určitá omezení:

  • Vzhledem k nové mapě Netheru budou odstraněny všechny uložené pozice domů v tomto světě jako prevence proti neočekávaným úmrtím.
  • Nově bude v Netheru deaktivováno spawnutí Wither Bosse, položení TNT a odpálení jiných výbušných blocků pro ztížení hledání Prastaré suti.
  • Nově bude nad stropem v Netheru dostupný stavební pás o výšce pouhých 13 blocků, který bude primárně určen k výstavbě metra mezi hráči.

V rámci této aktualizace dojde rovněž k promazání aktuálního Banlistu a hráči, kterých se to týká, budou moct skrze náš Registrační formulář opět požádat o přidání do naší komunity.