Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Temple Of Killjoy VI

Přechod serveru na verzi 1.18 přinesl našim hráčům spoustu novinek a změn, tím to však nekončí. Včera byla otevřena oblast Temple Of Killjoy s pořadovým číslem VI, která si prošla jedním z největších upgradů za poslední 4 roky!

Všechny průzkumníky určitě potěší navýšení celkového počtu truhel s pokladem. Zároveň byla otevřena nová sekce s názvem "Magická Knihovna", jejíž provedení je inspirováno ságou o Harry Potterovi, a na které náš A-Tým pracoval přes půl roku. Vstup do této sekce je opředen tajemstvím a sekce samotná je dimenzována pro 1 hráče. Výskyt více hráčů v této sekci může mít za následek blokaci klíčových mechanismů.

Ukázka vstupu do magické knihovny.
Ukázka magické knihovny.

Vylepšením si prošel také systém pro správu pokladů. Díky sdílenému inventáři a individuálnímu nastavení každé truhly mají nyní hráči šanci na získání každého z cenných předmětů v každé truhle, na což má vliv i obtížnost dosažení dané truhly.

Horkou novinkou je tzv. "Truhla Relikvií", kterou lze otevřít pouze pomocí tzv. "Legendárního Klíče Killjoy". Tato truhla obsahuje velmi vzácné relikvie s výskytem Extra Enchantů (přehled je k dispozici ve hře pomocí příkazu: /enchanty), které jsou jinak na serveru nezískatelné! Klíče je možné buď zakoupit za tzv. "Temple Tokeny" od překupníka u vstupního portálu, nebo je najít v libovolné truhle oblasti Temple Of Killjoy.

Ukázka překupníka klíčů.
Ukázka truhly relikvií.

Aktuální statistiky nálezů všech truhel i získaných relikvií jsou k dispozici na webu v sekci Statistiky Temple Of Killjoy.