Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Update 1.13

Čas se naplnil a dnešním dnem oficiálně přecházíme na Minecraft verzi 1.13.

Hlavní zprávy

Ze začátku se budeme muset obejít bez několika funkcí, jako je například Mapa světa, jejíž verze stále není natolik stabilní, aby se dala použít. Dále pak absence mechanických bran, výtahů apod. Usilujeme o to, aby se tyto funkce na server brzo navrátily, prosíme proto o trpělivost, dokud nebudou potřebné moduly k dispozici.

Hráči, kteří si umístili věci do nového světě do Skladiště, mohou bez starostí začít s hraním. Podané žádosti o přesun celých staveb jsou pak prováděny do konce srpna 2018 v závislosti na počtu žádostí.

Pro každého, kdo by chtěl o přesun požádat později, platí stále stejné pravidlo o nutnosti poznačených souřadnic, na kterých se stavba nachází. V případě, že by někdo nemohl tyto informace poskytnout, stará mapa bude jako vždy k zobrazení v sekci Staré světy, pomocí které můžete své panství nalézt.

Ekonomika

S novou verzí u nás nově zavádíme ekonomický systém, který si hráči sami odhlasovali na naší Facebook skupině, a který s sebou nese mnoho novinek v oblasti funkcí a možností obchodování pro naše hráče.

Na začátku má každý hráč základní částku 1 000 €, kterou může využít na cokoliv. Vydělat peníze je pak možné několika způsoby a prodat lze téměř cokoliv. Pro začátek několik užitných příkazů:

  • /ucet - Zobrazíte se stav vašich úspor na důchod.
  • /ucty - Seznam nejbohatších hráčů na serveru.
  • /cena - Zobrazíte cenu toho, co právě držíte v ruce
  • /prodat - Prodáte item, který právě držíte v ruce.

Pomocí výše uvedených příkazů zjistíte stav vaší peněženky a obchodujete se samotným bankovním systémem serveru. Skrze tento systém lze prodat jen několik základních herních blocků. Naše ekonomika je především zaměřena na hráče, kteří si mohou vytvářet vlastní obchůdky, pomocí systému tzv. ChestShop, skrze který lze obchodovat s ostatními hráči.

Možností, jak strávit čas je hromada, neváhejte a připojte se k nám ještě dnes!