Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Testování McMMO Povolání

Populární systém McMMO se vrací na náš server!

Jsou tomu téměř 2 roky, co byl ze serveru odebrán RPG systém McMMO (Přípravy na verzi 1.15.2) za účelem poskytnutí kvalitnějšího survival stylu. Důvodem pro odebrání byly také určité interní funkční změny celého pluginu, kvůli čehož došlo k rozhození způsobu získávání úrovní u jednotlivých schopností a vzniku několika rozepří mezi hráči.

Nyní to s tímto systémem chceme zkusit ještě jednou, ovšem... trochu jinak...

Po dobu aktuální verze 1.17.1 bude na serveru probíhat testování rozdělení jednotlivých schopností systému McMMO do 3 povolání. Celý systém byl pečlivě nastaven tak, aby byly některé schopnosti zcela vyjmuty a některé naopak zlepšeny podle toho, jaké povolání si hráč zvolil.

Každý hráč může mít v určité chvíli pouze 1 povolání, musí proto vybírat moudře, protože v případě pozdější změny povolání dojde ke zresetování všech schopností (v rámci aktuálního testování je toto zresetování dočasně vypnuto). Systém bude po dobu testování postupně doplňován o české překlady a všichni hráči, kteří se do testování zapojí, mohou otevřeně diskutovat o zjištěných problémech na našem Discord serveru.

Ostrého nasazení systému se pak hráči dočkají až v rámci budoucího příchodu Minecraft 1.18!

Ukázka místa na Spawnu s možným výběrem povolání.