Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Přípravy na verzi 1.18

Všemi očekávané vydání Minecraft 1.18 je tady! Dne 30. listopadu 2021 bude update slavnostně vypuštěn do světa, a tak je nejvyšší čas na spuštění příprav přesunu na novou herní mapu hlavního Survival světa!

Ze zkušeností z minulých let předpokládáme, že po oficiálním vydání bude trvat nejméně dva týdny, než vývojáří vydají aktualizace klíčových herních funkcí, abychom mohli provést hladkou aktualizaci serveru na verzi 1.18.x.

Postup migrace ze starého světa bude probíhat dle aktuálních Pravidel serveru (sekce "Přesun mezi verzemi"). Portál do světa Skladiště se nachází na Spawnu a zdejší průzkumníci by neměli mít problém s jeho nalezením. Poprvé v historii serveru jsme se navíc rozhodli pro přesun osobních věcí do nového světa zcela bez omezení! Dobře si rozmyslete, čeho si vážíte nejvíc, na každého hráče je povolen pouze jeden Shulker Box a tunu hlíny si asi nikdo brát nebude...

Rovněž bychom chtěli všechny zájemce o přesun svého rozestavěného panství upozornit, aby své žádosti neodkládali, a co nejdříve kontaktoval vedení serveru skrze náš Discord server.