Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Přípravy na verzi 1.14

Vydání Minecraft 1.14 se kvapem blíží a přípravy pro hladký přechod serveru jsou v plném proudu. S novou verzí přijde, jako tradičně, nový herní svět se všemi novými herními prvky. Hráči mohou rovněž počítat s přesuny rozestavěných staveb a truhly s osobními věcmi.

V oblasti přesunu truhel dochází k jedné velké změně, týkající se jejich počtu. Poučili jsme se z dřívějších chyb a nově je povolena pouze jedna dvojbedna, obsahující dostatečný počet 54 slotů pro přesun toho nejdůležitějšího.

Cílem tohoto kroku je omezení ne-aktivity hráčů, kteří se často po přesunu všech svých věcí uchýlili do ústraní a na serveru vykazovali minimální aktivitu. Rovněž chceme tímto krokem posílit vzájemnou komunikaci mezi hráči a aktivitu v obchodování. Toto rozhodnutí proběhlo na základě výsledků ankety stávajících hráčů v naší Facebook skupině.

Ve vlastním zájmu se při kompletaci truhly řiďte těmito podmínkami:

  • V truhle se nesmí nacházet elytra.
  • Do truhly patří především vzácné nástroje, itemy apod.
  • V truhle se mohou nacházet pouze prázdné shulker boxy.
  • Do truhly neukládejte zbytečnosti typu hlína, písek, dřevo apod.
  • V truhle je striktně povolen maximálně 1 stack diamantů, zlata a železa.
  • Máte-li vzácné relikvie z lokace Temple Of Killjoy, je pro ně povolena druhá truhla.

Sestavenou truhlu vhodně umístěte do Skladiště, do kterého vede portál ze spawnu, a které je speciálně vyhrazeno pro tyto účely. Truhlu poté označte kontrolní cedulkou s vaším herním jménem.

Každá truhla bude kontrolována a v případě porušení některé z výše uvedených podmínek bude její nadbytečný obsah odstraněn. Jednejte ve vlastním zájmu a nezkoušejte "propašovat" tuny diamantových bloků.