Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Velký Rank Update

Dnes proběhl na serveru očekávaný update a přinesl slíbené změny. Dosavadní systém proběhl celkovou revizí, všichni hráči mají nyní v chatu viditelný prefix před jménem s označením hodnosti pro snazší rozlišení. Základním hráčům byly výrazně omezena práva k mnohým funkcím, které byly přesunuty až na výše postavené patrony, nejedná se však o nic nezbytně nutného, bez čeho by se nedalo poklidně hrát. Pro patrony se po funkční stránce nic nemění, pouze opravy několika stávajících funkcí. Největší změnou si prošla, dle očekávání, hodnost VIP, která se nyní dělí na 3 kategorie:

Komunitní

  • Hodnost může získat kterýkoliv hráč, ale pouze za svou aktivitu na serveru, nebo podporu mimo hru. Aktivitou na serveru se myslí např. výhra v určité soutěži či dlouholetá věrnost. Podporou mimo herní svět je míněno např. sdílení důležitých oznámení, přivádění nových hráčů, nebo mediální zviditelnění serveru.

Sponzorské

  • Jedná se o hodnost, kterou může získat kterýkoliv hráč, který finančně podpoří chod a vylepšování serveru. Veškeré informace k platbě a detaily ohledně této hodnosti naleznete v naší sekci VIP.

Platinové

  • Tato hodnost představuje naprostý vrchol dostupnosti funkcí na serveru. Hodnost nelze získat aktivitou či jakoukoliv finanční částkou. Hráč získá automaticky platinovou hodnost, jakmile má na svém účtu vedenou kombinaci výše uvedených hodností. Jedná se o kombinaci obou výše uvedených hodností s rozšířením o několik funkcí navíc.

Závěrem bych rád uvedl, že kompletní soupis všech funkcí a příkazů, které jsou na serveru pro každou hodnost dostupné, naleznete v naší sekci Herní funkce.