Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Status serveru

Server je: ONLINE
Zdraví serveru: 19 TPS
Verze hry: 1.20.4
Online hráčů: 0

Mapa světa

Update 1.19.2

Dnes ráno proběhla aktualizace serveru na Minecraft verzi 1.19.2!

Aktualizace obsahuje nové bloky, moby, biomy a herní výzvy. Hráči se mohou vedle těchto novinek těšit na plánované rozšíření hranic hlavního Survival světa do poloměru 10 000 bloků a optimalizaci nastavení herních funkcí.

Doporučujeme všem hráčům sledovat náš Discord server, kde mohou nahlásit jakékoliv neobvyklé chování herních funkcí a zapojit se do probíhajících aktivit komunity serveru.

Dlouhodobá soutěž o VIP

U příležitosti nedávného updatu serveru jsme se rozhodli vyhlásit pro všechny odvážné hráče speciální dobývací soutěž.

První výhrou je speciální hodnost [Knihovník], kterou získá pouze ten hráč, který jako první pokoří novou sekci "Magická Knihovna" neboli objeví všech 12 truhel, které tato sekce ukrývá. Hodnost odemyká příkaz: /book, díky kterému je možné upravovat již uzamčené knihy. Výherce navíc získá přístup do části vývojového světa lokace Temple Of Killjoy, kde může prozkoumat klíčové mechanismy, které zde byly připravovány.

Druhou výhrou je získání Komunitního VIP pro první 3 hráče, kteří pokoří aktuální lokaci Temple Of Killjoy neboli najdou všech 44 truhel, což zahrnuje běžné truhly, Truhlu Relikvií a všechny truhly v sekcích, které vyžadují týmovou spolupráci.

Pokoří-li navíc lokaci první 3 hráči, kteří už uvedené VIP vlastní, obdrží speciální hodnost [Dobyvatel], kterou však budou muset při každé větší aktualizaci lokace vždy znovu obhájit.

Shrnutí všech možných výher v soutěži:

  • 1x Hodnost Knihovník - Za dobytí sekce Magická Knihovna.
  • 3x Komunitní VIP - Za dobytí celé lokace pro první tři ne-VIP hráče.
  • 3x Hodnost Dobyvatel - Za dobytí celé lokace pro první tři VIP hráče.

Soutěž trvá v období od 22. prosince 2021 do 1. dubna 2022. Všem hráčům přejeme hodně štěstí při dobývání.

Temple Of Killjoy VI

Přechod serveru na verzi 1.18 přinesl našim hráčům spoustu novinek a změn, tím to však nekončí. Včera byla otevřena oblast Temple Of Killjoy s pořadovým číslem VI, která si prošla jedním z největších upgradů za poslední 4 roky!

Všechny průzkumníky určitě potěší navýšení celkového počtu truhel s pokladem. Zároveň byla otevřena nová sekce s názvem "Magická Knihovna", jejíž provedení je inspirováno ságou o Harry Potterovi, a na které náš A-Tým pracoval přes půl roku. Vstup do této sekce je opředen tajemstvím a sekce samotná je dimenzována pro 1 hráče. Výskyt více hráčů v této sekci může mít za následek blokaci klíčových mechanismů.

Ukázka vstupu do magické knihovny.
Ukázka magické knihovny.

Vylepšením si prošel také systém pro správu pokladů. Díky sdílenému inventáři a individuálnímu nastavení každé truhly mají nyní hráči šanci na získání každého z cenných předmětů v každé truhle, na což má vliv i obtížnost dosažení dané truhly.

Horkou novinkou je tzv. "Truhla Relikvií", kterou lze otevřít pouze pomocí tzv. "Legendárního Klíče Killjoy". Tato truhla obsahuje velmi vzácné relikvie s výskytem Extra Enchantů (přehled je k dispozici ve hře pomocí příkazu: /enchanty), které jsou jinak na serveru nezískatelné! Klíče je možné buď zakoupit za tzv. "Temple Tokeny" od překupníka u vstupního portálu, nebo je najít v libovolné truhle oblasti Temple Of Killjoy.

Ukázka překupníka klíčů.
Ukázka truhly relikvií.

Aktuální statistiky nálezů všech truhel i získaných relikvií jsou k dispozici na webu v sekci Statistiky Temple Of Killjoy.

McMMO Povolání

RPG systém McMMO je zpět a ve speciálním provedení, které najdete pouze na našem serveru!

Po téměř 2 letech se tento oblíbený systém vrací na náš server v přepracované formě, za kterou stojí náš A-Tým. Původní systém, díky kterému jsou ve hře k dispozici speciální schopnosti, odměny za kopání a PVE, je nyní rozdělen do 3 povolání a každý hráč si může zvolit pouze jedno, které je stylu jeho hraní nejblíž, a ve kterém chce stoupat:

Horník Dřevorubec Farmář

(Kliknutím na povolání se zobrazí základní informace)

Každý hráč má možnost své povolání kdykoliv změnit, nebo hrát na serveru bez povolání, volba je individuální. Každý hráč musí mít na paměti, že každá změna povolání má za následek zresetování veškerého postupu schopností u povolání, které opustil a týká se to všech schopností bez výjimek!

Rovněž je nadále možné sledovat aktuální statistiky každého povolání na webu v sekci Statistiky McMMO.

Update 1.18.1

Dnes proběhl dlouho plánovaný update serveru na Minecraft verzi 1.18.1!

Server bude podle plánu od zítřejšího dne otevřen prvním hráčům s hodností VIP a zbylým hráčům od dalšího dne. Pro všechny hráče čekají novinky a úpravy herních funkcí a webu serveru, kde bychom chtěli vypíchnout to nejdůležitější:

  1. Sjednocení hodností "Hráč" a "Patron".
  2. Zresetování počítadla úmrtí každého hráče.
  3. Nová mapa hlavního Survival světa o poloměru 6 000 bloků.
  4. Oficiální spuštění systému McMMO Povolání.
  5. Zrušení automatických restartů serveru za účelem údržby.
  6. Zrušení automatického obnovování světa The End.
  7. Trvalá blokace přístupu nad bedrock ve světě Nether.
  8. Zpřístupnění webové Galerie se snímky z hraní na serveru.

Vzhledem k nestabilním aktualizacím některých funkcí serveru doporučujeme všem hráčům sledovat náš Discord server, kde mohou nahlásit jakékoliv neobvyklé chování těchto funkcí a zapojit se do aktuálních aktivit komunity serveru.

Přechod na verzi 1.18

S ohromnou radostí tímto všem našim hráčům oznamujeme, že jsme dnes dosáhli 100% integrace našich herních funkcí s Minecraft 1.18. Náš server je tímto připraven k velkému updatu, který bude spuštěn 15. prosince 2021 v 15:00.

Všichni hráči, kteří tak ještě neučinili a chtěli by si s sebou do nové verze vzít jeden Shulker Box s osobními věcmi, případně požádat o přesun rozestavěného sídla, mají tak posledních 6 dní k tomu, aby tak učinili.

Vzhledem k množství práce, úprav herních funkcí a množství možných problémů, které chceme minimalizovat a zařídit vše maximálně v klidu, bude kompletní update probíhat podle následujícího harmonogramu:

  • 15.12.2021 - Přechod serveru do režimu údržby s přístupem pouze pro A-Team.
  • 16.12.2021 - Rozšíření přístupu do hlavního Survival světa všem s hodností VIP.
  • 17.12.2021 - Rozšíření přístupu do hlavního Survival světa všem s hodností Patron.
  • 18.12.2021 - Zpřístupnění světů Skladiště a Středozemě.
  • 19.12.2021 - Zpřístupnění zrenovované lokace Temple Of KIlljoy VI.
  • 22.12.2021 - Zpřístupnění pohledu na Online mapu světa.

Věříme, že tento update proběhne hladce a budeme se moc těšit na všechny hráče, kteří se k nám v budoucnu připojí.

Přípravy na verzi 1.18

Všemi očekávané vydání Minecraft 1.18 je tady! Dne 30. listopadu 2021 bude update slavnostně vypuštěn do světa, a tak je nejvyšší čas na spuštění příprav přesunu na novou herní mapu hlavního Survival světa!

Ze zkušeností z minulých let předpokládáme, že po oficiálním vydání bude trvat nejméně dva týdny, než vývojáří vydají aktualizace klíčových herních funkcí, abychom mohli provést hladkou aktualizaci serveru na verzi 1.18.x.

Postup migrace ze starého světa bude probíhat dle aktuálních Pravidel serveru (sekce "Přesun mezi verzemi"). Portál do světa Skladiště se nachází na Spawnu a zdejší průzkumníci by neměli mít problém s jeho nalezením. Poprvé v historii serveru jsme se navíc rozhodli pro přesun osobních věcí do nového světa zcela bez omezení! Dobře si rozmyslete, čeho si vážíte nejvíc, na každého hráče je povolen pouze jeden Shulker Box a tunu hlíny si asi nikdo brát nebude...

Rovněž bychom chtěli všechny zájemce o přesun svého rozestavěného panství upozornit, aby své žádosti neodkládali, a co nejdříve kontaktoval vedení serveru skrze náš Discord server.

Status serveru

Server je: ONLINE
Zdraví serveru: 19.5 TPS
Verze hry: 1.20.4
Online hráčů: 0

Herní aktivita

DandasCZ

  • Offline 3 hodiny 53 minut.

IamTereza

  • Offline 20 hodin 38 minut.

Peli_CZ

  • Offline 2 dny 15 hodin 32 minut.

romanDramor

  • Offline 4 dny 18 hodin 10 minut.

666KING

  • Offline 7 dní 16 hodin 22 minut.

Sedlson1

  • Offline 9 dní 14 hodin 43 minut.

MrFXR

  • Offline 11 dní 12 hodin 43 minut.

ImmZ

  • Offline 13 dní 12 hodin 53 minut.

Mareon

  • Offline 19 dní 13 hodin 59 minut.

BrikCZ

  • Offline 20 dní 22 hodin 41 minut.

Archiv příspěvků

2022

2021

2020

2019

2018

2017