Temple Of Killjoy VI
zobrazit více »

McMMO Povolání
zobrazit více »

Bohatá Středozemě

Ve světě Středozemě je ode dneška aktivní kreativní mód. To znamená, že nezáleží na tom, kolik máte doma v truhlách surovin, tady jich máte neomezené množství a navíc i možnost létat. Popusťte uzdu své fantazii a kdykoliv vás napadne úžasná myšlenka, která je v hlavním herním světě těžko realizovatelná, zaskočte do Středozemě a předveďte svůj talent.

K návaznosti na tento update je samozřejmě ošetřeno, aby nikdo nemohl jakýmkoliv způsobem suroviny ze Středozemě vynášet. Platí zde stejná pravidla, jako v jiných světech. Stavby ostatních hráčům se neničí a stavba složitějších herních mechanismů se také nedoporučuje.

Pro stavby z tohoto světa platí jedna zásada, nelze je přesunout do hlavního herního světa. Až na výjimky, pokud jde o rozsáhlý projekt, na kterém pracuje více spolehlivých hráčů a neobsahuje domy z diamantových blocků, pak je přesun možný. Stejně tak, pokud majitel zaplatí za přesun stejnými surovinami z hlavního herního světa, které použil při stavbě ve Středozemi, přesun je rovněž proveditelný.